Bauhaus

Bauhaus katalogi

Aktualni katalogi

Najboljši katalogi in letaki Bauhaus na spletu

Ponujamo vam informacije o skoraj vseh Bauhaus akcijah in razprodajah po Sloveniji. Tudi, če so skrite v katalogu, na internetu ali v fizični obliki, jih lahko poiščete na naši spletni strani Promotheus.si.

Odkrijte največje Bauhaus razprodaje

Veliko ljudi želi prihraniti denar pri svojem nakupu v trgovini Bauhaus. Da lahko dosežete najboljše cene in prihranite denar, ponujamo vam vse informacije o trgovini Bauhaus. Raziščite najnovejše kataloge in letake in preverite, kako lahko pri nakupu super izdelkov prihranite denar. Zapomnite si: varčevanje je osnova za uspeh!

Investirajte svoj čas!

Osnova pri varčevanju je pravilna miselnost. Mogoče lahko trenutno prihranite le nekaj denarja, vendar vsaka malenkost šteje, in varčevanje z nakupi izdelkov na akciji v trgovini Bauhaus je odličen način, da svoj denar izkoristite kar najbolje. Vse kar potrebujete za varčevanje je pametno nakupovanje in malo raziskovanja, preden se odpravite v trgovino Bauhaus. Mogoče vam vzame nekaj več časa, toda vam naši katalogi lahko pomagajo prihraniti kar nekaj denarja!

Na tej strani boste našli 10 trenutne kataloge Bauhaus, ki veljajo do 04.01.2023. V letakih boste našli posebne ponudbe in popuste, predvsem na izdelke v kategoriji Hobiji, Naredi sam in gospodinjski izdelki, in sicer: miza, blazina, baterija, fotelj, lounge set, mizica, svetilka, trosed, umivalnik, sedežna blazina, ki jih lahko kupite v 3 trgovinah v Ljubljana, Maribor, itd. Če vas zanimajo popusti, promocije in posebne ponudbe v drugih trgovinah, glejte ponudbe enega od drugih 68 trgovcev, katerih akcije so na voljo na Promotheus.si. Lahko tudi brskate po arhivu Bauhaus za ogled 114 katalogov, ki pa niso več veljavni.

Potekli katalogi