Intersport

Intersport katalogi

Aktualni katalogi

Najboljši katalogi in letaki Intersport na spletu

Ponujamo vam informacije o skoraj vseh Intersport akcijah in razprodajah po Sloveniji. Tudi, če so skrite v katalogu, na internetu ali v fizični obliki, jih lahko poiščete na naši spletni strani Promotheus.si.

Odkrijte največje Intersport razprodaje

Veliko ljudi želi prihraniti denar pri svojem nakupu v trgovini Intersport. Da lahko dosežete najboljše cene in prihranite denar, ponujamo vam vse informacije o trgovini Intersport. Raziščite najnovejše kataloge in letake in preverite, kako lahko pri nakupu super izdelkov prihranite denar. Zapomnite si: varčevanje je osnova za uspeh!

Investirajte svoj čas!

Osnova pri varčevanju je pravilna miselnost. Mogoče lahko trenutno prihranite le nekaj denarja, vendar vsaka malenkost šteje, in varčevanje z nakupi izdelkov na akciji v trgovini Intersport je odličen način, da svoj denar izkoristite kar najbolje. Vse kar potrebujete za varčevanje je pametno nakupovanje in malo raziskovanja, preden se odpravite v trgovino Intersport. Mogoče vam vzame nekaj več časa, toda vam naši katalogi lahko pomagajo prihraniti kar nekaj denarja!

Na tej strani boste našli 1 trenutne kataloge Intersport, ki veljajo do -. V letakih boste našli posebne ponudbe in popuste, predvsem na izdelke v kategoriji Šport, in sicer: salomon, smučanje, čevlji, jakna, hlače, head, čelada, jopa, puma, smučarska očala, ki jih lahko kupite v 39 trgovinah v Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Krško, itd. Če vas zanimajo popusti, promocije in posebne ponudbe v drugih trgovinah, glejte ponudbe enega od drugih 67 trgovcev, katerih akcije so na voljo na Promotheus.si. Lahko tudi brskate po arhivu Intersport za ogled 6 katalogov, ki pa niso več veljavni.