Hofer

Hofer katalogi

Aktualni katalogi

Najboljši katalogi in letaki Hofer na spletu

Ponujamo vam informacije o skoraj vseh Hofer akcijah in razprodajah po Sloveniji. Tudi, če so skrite v katalogu, na internetu ali v fizični obliki, jih lahko poiščete na naši spletni strani Promotheus.si.

Odkrijte največje Hofer razprodaje

Veliko ljudi želi prihraniti denar pri svojem nakupu v trgovini Hofer. Da lahko dosežete najboljše cene in prihranite denar, ponujamo vam vse informacije o trgovini Hofer. Raziščite najnovejše kataloge in letake in preverite, kako lahko pri nakupu super izdelkov prihranite denar. Zapomnite si: varčevanje je osnova za uspeh!

Investirajte svoj čas!

Osnova pri varčevanju je pravilna miselnost. Mogoče lahko trenutno prihranite le nekaj denarja, vendar vsaka malenkost šteje, in varčevanje z nakupi izdelkov na akciji v trgovini Hofer je odličen način, da svoj denar izkoristite kar najbolje. Vse kar potrebujete za varčevanje je pametno nakupovanje in malo raziskovanja, preden se odpravite v trgovino Hofer. Mogoče vam vzame nekaj več časa, toda vam naši katalogi lahko pomagajo prihraniti kar nekaj denarja!

Na tej strani boste našli 1 trenutne kataloge Hofer, ki veljajo do 10.06.2023. V letakih boste našli posebne ponudbe in popuste, predvsem na izdelke v kategoriji Živila, in sicer: grill, baterija, tandil, čevapčiči, čevlji, šampinjon, jabolka, čips, ora, namaz, ki jih lahko kupite v 84 trgovinah v Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Krško, itd. Če vas zanimajo popusti, promocije in posebne ponudbe v drugih trgovinah, glejte ponudbe enega od drugih 67 trgovcev, katerih akcije so na voljo na Promotheus.si. Lahko tudi brskate po arhivu Hofer za ogled 126 katalogov, ki pa niso več veljavni.

Potekli katalogi