O Promotheusu

 

Promotheus je spletna stran z vsebinsko vsebino, ki obiskovalcem ponuja najnovejše kataloge in popuste najboljših prodajalcev. Naš glavni cilj je olajšati brskanje med promocijskimi ponudbami, ki jih najdete na enem mestu. Promotheus redno in pravočasno zagotavlja širok izbor stotin aktualnih katalogov najuglednejših prodajalcev v državi, od velikih verig do manjših specializiranih trgovin. Lahko primerjate vse razpoložljive ponudbe in popuste ter iščete specifične izdelke, blago in blagovne znamke, ki vas zanimajo. Omogočamo vam, da postanete dobro obveščeni potrošniki, ki lahko učinkovito izberejo najugodnejšo ponudbo in tako prihranijo tako denar kot čas.

Da bi zagotovili, da nobena promocija ali popust ne ostane neopažen, in da vedno imate na voljo posodobljene ponudbe, prenesite našo aplikacijo Promotheus na svoj mobilni telefon ali tablico, na voljo za Android in iOS. Za več informacij obiščite spletno mesto tukaj.

 

O avtorjih

Opportunus je bil ustanovljen leta 2012 v Češki republiki. Njihov prvi izdelek je bil spletna stran Kompas Slev, sledile so ji dodatne spletne strani. Danes podjetje posluje na digitalnem trgu v več kot 60 državah na šestih kontinentih in upravlja skoraj dvesto spletnih mest in aplikacij. Skoraj sto zaposlenih se osredotoča na pridobivanje in zagotavljanje informacij o trgovinah, katalogih in promocijah s popusti končnim strankam, vključno z informacijami o poslovalnicah, naslovi, delovnimi časi ali cenami posameznih izdelkov. Naše spletne strani in aplikacije predvsem služijo končnim strankam pri njihovih nakupovalnih odločitvah, kar jim prihrani čas in denar. Vendar pa bogata zbirka trgovin, izdelkov in promocij s popusti se uporablja tudi s strani poslovnih partnerjev, kot so večja medijska podjetja. Podatki iz naše zbirke služijo kot vsebina za njihove bralce, podobno kot naše spletne strani olajšujejo njihove nakupe. Eden od poslovnih inovacij v naši ponudbi je ecPaper, orodje za ustvarjanje interaktivnih katalogov. Prvenstveno je zasnovan za podjetja v proizvodnem sektorju, ki želijo učinkovito in interaktivno ponuditi svoje izdelke na spletu. Za več informacij o Opportunusu obiščite spletno mesto na opportunus.cz.

 

Stik

Opportunus s.r.o.
Praha 7, U Uranie 1583/23, PSČ 17000
[email protected]
https://opportunus.cz