Kalia

Kalia katalogi

Aktualni katalogi

Najboljši katalogi in letaki Kalia na spletu

Ponujamo vam informacije o skoraj vseh Kalia akcijah in razprodajah po Sloveniji. Tudi, če so skrite v katalogu, na internetu ali v fizični obliki, jih lahko poiščete na naši spletni strani Promotheus.si.

Odkrijte največje Kalia razprodaje

Veliko ljudi želi prihraniti denar pri svojem nakupu v trgovini Kalia. Da lahko dosežete najboljše cene in prihranite denar, ponujamo vam vse informacije o trgovini Kalia. Raziščite najnovejše kataloge in letake in preverite, kako lahko pri nakupu super izdelkov prihranite denar. Zapomnite si: varčevanje je osnova za uspeh!

Investirajte svoj čas!

Osnova pri varčevanju je pravilna miselnost. Mogoče lahko trenutno prihranite le nekaj denarja, vendar vsaka malenkost šteje, in varčevanje z nakupi izdelkov na akciji v trgovini Kalia je odličen način, da svoj denar izkoristite kar najbolje. Vse kar potrebujete za varčevanje je pametno nakupovanje in malo raziskovanja, preden se odpravite v trgovino Kalia. Mogoče vam vzame nekaj več časa, toda vam naši katalogi lahko pomagajo prihraniti kar nekaj denarja!

Na tej strani boste našli 5 trenutne kataloge Kalia, ki veljajo do 03.06.2023. V letakih boste našli posebne ponudbe in popuste, predvsem na izdelke v kategoriji Hobiji, Naredi sam in gospodinjski izdelki, in sicer: gnojilo, kosilnica, villager, bencinska kosilnica, vrtno pohištvo, stol, piškoti, škropilnica, grill, briketi za mačke, ki jih lahko kupite v 31 trgovinah v Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Slovenska Bistrica, itd. Če vas zanimajo popusti, promocije in posebne ponudbe v drugih trgovinah, glejte ponudbe enega od drugih 67 trgovcev, katerih akcije so na voljo na Promotheus.si. Lahko tudi brskate po arhivu Kalia za ogled 39 katalogov, ki pa niso več veljavni.

Potekli katalogi