Mercator

Mercator katalogi

Aktualni katalogi

Vrsta trgovine

Mercator Cash & Carry

Najboljši katalogi in letaki Mercator na spletu

Ponujamo vam informacije o skoraj vseh Mercator akcijah in razprodajah po Sloveniji. Tudi, če so skrite v katalogu, na internetu ali v fizični obliki, jih lahko poiščete na naši spletni strani Promotheus.si.

Odkrijte največje Mercator razprodaje

Veliko ljudi želi prihraniti denar pri svojem nakupu v trgovini Mercator. Da lahko dosežete najboljše cene in prihranite denar, ponujamo vam vse informacije o trgovini Mercator. Raziščite najnovejše kataloge in letake in preverite, kako lahko pri nakupu super izdelkov prihranite denar. Zapomnite si: varčevanje je osnova za uspeh!

Investirajte svoj čas!

Osnova pri varčevanju je pravilna miselnost. Mogoče lahko trenutno prihranite le nekaj denarja, vendar vsaka malenkost šteje, in varčevanje z nakupi izdelkov na akciji v trgovini Mercator je odličen način, da svoj denar izkoristite kar najbolje. Vse kar potrebujete za varčevanje je pametno nakupovanje in malo raziskovanja, preden se odpravite v trgovino Mercator. Mogoče vam vzame nekaj več časa, toda vam naši katalogi lahko pomagajo prihraniti kar nekaj denarja!

Na tej strani boste našli 8 trenutne kataloge Mercator, ki veljajo do 06.04.2025. V letakih boste našli posebne ponudbe in popuste, predvsem na izdelke v kategoriji Živila, in sicer: napitek, pecivo, čokolada, pik vrbovec, alkohol, perutnina ptuj, mehčalec za perilo, sir, pivo, zvijezda, ki jih lahko kupite v 634 trgovinah v Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Krško, itd. Če vas zanimajo popusti, promocije in posebne ponudbe v drugih trgovinah, glejte ponudbe enega od drugih 60 trgovcev, katerih akcije so na voljo na Promotheus.si. Lahko tudi brskate po arhivu Mercator za ogled 459 katalogov, ki pa niso več veljavni.