SPAR

SPAR katalogi

Aktualni katalogi

Vrsta trgovine

INTERSPAR

Najboljši katalogi in letaki SPAR na spletu

Ponujamo vam informacije o skoraj vseh SPAR akcijah in razprodajah po Sloveniji. Tudi, če so skrite v katalogu, na internetu ali v fizični obliki, jih lahko poiščete na naši spletni strani Promotheus.si.

Odkrijte največje SPAR razprodaje

Veliko ljudi želi prihraniti denar pri svojem nakupu v trgovini SPAR. Da lahko dosežete najboljše cene in prihranite denar, ponujamo vam vse informacije o trgovini SPAR. Raziščite najnovejše kataloge in letake in preverite, kako lahko pri nakupu super izdelkov prihranite denar. Zapomnite si: varčevanje je osnova za uspeh!

Investirajte svoj čas!

Osnova pri varčevanju je pravilna miselnost. Mogoče lahko trenutno prihranite le nekaj denarja, vendar vsaka malenkost šteje, in varčevanje z nakupi izdelkov na akciji v trgovini SPAR je odličen način, da svoj denar izkoristite kar najbolje. Vse kar potrebujete za varčevanje je pametno nakupovanje in malo raziskovanja, preden se odpravite v trgovino SPAR. Mogoče vam vzame nekaj več časa, toda vam naši katalogi lahko pomagajo prihraniti kar nekaj denarja!

Na tej strani boste našli 8 trenutne kataloge SPAR, ki veljajo do 09.07.2024. V letakih boste našli posebne ponudbe in popuste, predvsem na izdelke v kategoriji Živila, in sicer: napitek, pecivo, sir, piščančje meso, alkohol, olje, čokolada, ljubljanske mlekarne, jogurt, čevapčiči, ki jih lahko kupite v 112 trgovinah v Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Krško, itd. Če vas zanimajo popusti, promocije in posebne ponudbe v drugih trgovinah, glejte ponudbe enega od drugih 60 trgovcev, katerih akcije so na voljo na Promotheus.si. Lahko tudi brskate po arhivu SPAR za ogled 362 katalogov, ki pa niso več veljavni.